Omdömen från tidigare kunder

5/5
"Bra bemötande, snabba svar, fick jobbet gjort till rätt pris. Överlag väldigt nöjd.”
Martin
5/5
"Göttsche Entreprenad är ett professionellt företag som är måna om sina kunder och håller vad de lovar. De låter dig som kund vara delaktig i hela processen och är transparenta i allt från kontraktskrivning till att lösa diverse problem som dyker upp längs vägen. Kändes tryggt att ha anlitat Göttsche Entreprenad - skadar heller inte att William var en riktigt trevlig prick att ha och göra med. Jag kommer definitivt anlita dem igen."
Violeta
5/5
"Vi är mycket nöjda. Bra proffsiga underleverantörer. William som är projektledare kommer med bra idéer. Tänker kreativt och löser uppdrag på ett mycket bra sätt. Vänligen Anna och Fredrik Sandered"
Fredrik
5/5
"Mycket trevligt bemötande med mycket bra utfört arbete. Rekommenderas starkt."
Patric
5/5
"Gott samarbete och mycket fint resultat, dessutom härliga, trevliga och flexibla medarbetare och underbar huvudansvarig. Tack Göttsche entreprenad!"
Tina
5/5
"Aldrig varit så nöjd tidigare med markarbete och dessutom plattläggning som vi är idag! , med Göttsche Entreprenad får du det bästa möjliga resultatet, ett seriöst och oerhört gott företag som sätter kunden i framkant. Vi som kunder är väldigt nöjda då vi under projektets gång alltid varit uppdaterade om vad som sker, har vi haft synpunkter så har göttsche entreprenad alltid lyssnat Och gjort allt, för att det vi vill ska bli så bra som det bara går. Rekommenderar att Ta hjälp av Göttsche Entreprenad!!"
Tobias
5/5
"Riktigt bra företag som håller sitt motto och alltid vill kundens bästa! Kan varmt rekommendera att ta hjälp av Göttsche Entreprenad!"
Birgit
5/5
"Grymt proffsigt företag som sätter kunden i fokus och levererar kvalitetsarbete och har innovativa lösningar, vi är fruktansvärt nöjda med resultatet och kommer fortsätta beställa jobb från Göttsche Entreprenad!, vi rekommenderar detta företag varmt!"
Jonas
5/5
"Anlitade Göttsche Entreprenad i sommras för att renovera en altan på 90 kvm som var 2M över marken i Vaxholm. jobbet vart klart i tid och väldigt snyggt också. Kommer anlita dem igen i framtiden. mvh Alexander"
Alexander